Natuurgeneeskunde Opleidingen


opleidingen.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • VVV haalt Van der Weide terug
  VVV-Venlo heeft een clubman teruggehaald. Albert van der Weide is aangesteld als nieuwe Co
 • Drie opleidingen Mondriaan onder de maat
  De Inspectie van het Onderwijs vindt dat drie opleidingen van de hogeschool Mondriaan nog steeds onder de maat zijn. Het gaat om de opleidingen Logistiek Medewerker, Netwerkbeheerder en Zelfstandig Werkend Gastheer/Gastvrouw. De inspectie eist dat examinering, kwaliteitsborging en diplomering worden verbeterd. Elke drie jaar doet de Inspectie van het Onderwijs onderzoek. Mondriaan krijgt wel een compliment voor de transparantie. Bestuursvoorzitter Pierre Heijnen is ondanks de kritiek blij met het rapport. "Het is goed om van de Inspectie de bevestiging te krijgen dat we onze zaken onder controle hebben. De kritiekpunten van de Inspectie hebben we in beeld en daar wordt hard aan gewerkt, zodat iedereen er van overtuigd kan zijn dat elke opleiding binnen Mondriaan garant staat voor goed en gedegen onderwijs."
 • Marja's pretpakket
 • Opleidingen Inholland niet in orde
  Gratis Nieuws - Nederlands Dagblad
 • Studenten willen meer duurzaamheid in hun opleiding
 • Open dag Harmonie
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Meer interesse voor hbo-opleiding
  Het aantal studenten dat zich heeft aangemeld voor een hbo-studie komend collegejaar is gestegen ten opzichte van vorig jaar. Het voorlopig aantal inschrijvingen lag 2,7 procent hoger, zo blijkt uit een inventarisatie van de koepelorganisatie HBO-raad.
Natuurgeneeskunde Opleidingen
Anzn
Anzn
http://www.anzn.nl

Apeiron Vitaal
Apeiron Vitaal
http://www.apeiron-vitaal.nl

Hogeschoolnatuurgeneeskunde
Opleidingen -  hogeschool hippocrates. 'waar de kunst van de geneeskunde geliefd is, is er ook liefde voor de mensheid' hippocrates
http://www.hogeschoolnatuurgeneeskunde.nl/opleidingen.html

Hvna Opleidingen
Hogeschool voor natuurgeneeswijzen: welkom op de site. hogeschool voor natuurgeneeswijzen arnhem (hvna)
http://www.hvna-opleidingen.nl

Natuurgeneeskundigcentrum
Natuurgeneeskundig centrum - opleidingen en consulten. natuurgeneeskundig centrum - voor opleidingen en consulten
http://www.natuurgeneeskundigcentrum.nl

Ncoi
Hbo-opleiding natuurgeneeskunde | ncoi opleidingen en trainingen. praktijkgerichte hbo-opleiding natuurgeneeskunde voor werkenden. bekijk het complete studieprogramma op de website!
http://www.ncoi.nl/opleiding/2012-HBO-opleidingen-HBO-Natuurgeneeskunde.html

Opleidingcam
Academie voor natuurgeneeskunde hilversum. hbo-opleiding in deeltijd tot natuurgeneeskundig therapeut met specialisaties oa in homeopathie, traditionele chinese geneeskunde en fytotherapie.
http://www.opleidingcam.nl

Silverlinde
Silverlinde - silverlinde deeltijdopleidingen veterinaire natuurgeneeskunde op hbo-niveau. silverlinde is een organisatie die al meer dan 25 jaar een belangrijke rol op het gebied van veterinaire natuurgeneeskunde. silverlinde is gevestigd in een eeuwenoude boerderij en haar bijgebouwen op het landgoed yzer heck te breda en wordt geleid door margriet cremers dudok van heel. margriet cremers-dudok van heel is voor dierenliefhebbers geen onbekende. zij publiceert regelmatig in vakbladen o.a. met een vaste rubriek in de
http://www.silverlinde.com/site/nl/content/90/silverlinde_deeltijdopleidingen_veterinaire_natuurgeneeskunde_op_hbo-niveau.html

Zonnevlecht
Opleiding natuurgeneeskundig therapeut | zonnevlecht academie, gezondheids- en verkoopcentrum in budel. modulaire beroepsopleiding natuurgeneeskundig therapeut. volg de geaccr. hbo-opleiding bij zonnevlecht academie in budel, abcoude & zwolle.
http://www.zonnevlecht.nl/opleidingen/opleiding/opleiding-natuurgeneeskundig-therapeut.html

9 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal